Cyklas. Administratorius/-ė
Pranešimų skaičius : 245 Tikras vardas. : Dovydas Amžius, Klasė. : 11, 6a Miestas. : Daugai, Alytaus rajonas. Registration date : 2008-06-14
| Temos pavadinimas: Cyklo informacija(naujiena: nemokamai!) Št. 09 20, 2008 9:09 am | |
| 1. Vardas - Dovydas(Dodė, Do) 2. Pavardė - gal aš durnas, kad sakysiu? 3. Gimimo metai - 1997.06.15 4. Mokykla, klasė - Daugų Vlado Mirono vid. mokykla, 6a. 5. Pomėgiai, hobis - Am.. Gal kompas telikas ir šulė(čia galima ginčytis. Bet vistiek daugiau be šulės dienos praleidimo beveik neįsivaizduoju) 6. Būrelis - muzono mokykla... 7. Mėgstamiausi valgiai - Kokios tai dešrelės arba "Lokio kąsnis"(čia šulėy toks kotletas) 8. Mėgstamiausi gėrimai - Multi sultys ir Cola(man be galo skanu, bet mano dantys koloi neseniai supelijo) 9. Nemėgstamiausi valgiai - [b]Viskas kas su spyrgais ir razinom 10. Nemėgstamiausi gėrimai - Pomidtų sūltys. ir Kefyras ;]. 11. Mėgstamiausi atlikėjai - Vūdis... 12. Mėgstamiausios atlikėjos - 69 Danguje... Mmm... 13. Nemėsgtamiausi atlikėjai - Minedas, Radžislovas. 14. Nemėgstamiausios atlikėjos - YVA... Feeeeee... 15. Mėgstamiausias stilius - Mano stilius ;]. 16. Nemėgstamiausias stilius - Ne mano stilius ;D. 17. Mėgstamiausia spalva - Red............. 18. Nėmėgstamiausia spalva - Black.............. Fuy.. 19. Mėgstamiausia/-os pamoka/-os - Anglų, Geografija, Tecno... 20. Nėmėgstamiausia/-os pamoka/-os - Kūno kultūra... 21. Mėgstamiausia knyga - Gal Daktaras Dolitlis ir Nimės sala 22. Nėmėsgtamiausia knyga - Kažkaip nėra 22. Broliai, sesės - Sesė - Goda 23. Labai mėgstu... - kvepuoti, valgyti(kavinėsė) IR VISĄ KITĄ ŠŪDĄ... 24. Charakteris - Užsispyręs, neapkenčiamas, Ps. Negalėčiau gyvent su tokiu žmogum kaip aš... 25. Visa kita... - ko nort to klausiat... Ir taip vos viską parašiau...
Sorry už klaidas... | |
|
Meidy. Varliukas
Pranešimų skaičius : 88 Tikras vardas. : Monika. Amžius, Klasė. : 9m,4a. Registration date : 2008-09-14
| Temos pavadinimas: Re: Cyklo informacija(naujiena: nemokamai!) Št. 09 20, 2008 9:44 am | |
| | |
|
Cyklas. Administratorius/-ė
Pranešimų skaičius : 245 Tikras vardas. : Dovydas Amžius, Klasė. : 11, 6a Miestas. : Daugai, Alytaus rajonas. Registration date : 2008-06-14
| Temos pavadinimas: Re: Cyklo informacija(naujiena: nemokamai!) Št. 09 20, 2008 10:11 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Cyklo informacija(naujiena: nemokamai!) | |
| |
|