Ji. Bitutė/-ukas
Pranešimų skaičius : 16 Tikras vardas. : Gintarė Amžius, Klasė. : 13 m., 7b Registration date : 2008-09-14
| Temos pavadinimas: Apie šiek tiek pasipūtusį narcizą. T.y. apie Ji. Sk. 09 14, 2008 7:38 pm | |
| 1. Vardas: Gintarė. 2. Pavardė: :o 3. Gimimo metai: 1995. 4. Mokykla, klasė: Panevėžio "Šaltinio" vidurinė, 7b. 5. Pomėgiai, hobis: Sėdėti medžiuose, gerti arbatą, kurti istorijas, kalbėti, klausytis muzikos, daug rašyti, vaidinti, šokti. 6. Būrelis: Krepšinio bei šiuolaikinių šokių būrelis. 7. Mėgstamiausi valgiai: Sriuba. Žuvis. 8. Mėgstamiausi gėrimai: Sultys. Šalta arbata. 9. Nemėgstamiausi valgiai: Viskas, kas susiję su mėsa. [Išskyrus kotletus ir dešreles.] 10. Nemėgstamiausi gėrimai: Tie kur daug burbuliukų. 11. Mėgstamiausi atlikėjai: Yann Tiersen, M. Mikutavičius ir t.t. 12. Mėgstamiausios atlikėjos: Madonna, Vannesa Mae ir t.t. 13. Nemėsgtamiausi atlikėjai: Ventukai xD 14. Nemėgstamiausios atlikėjos: Yva. 15. Mėgstamiausias stilius: Mėgstamiausias - savitas stilius. 16. Nemėgstamiausias stilius: Visus stilius toleruoju, nėra 'nemėgstamiausio'. 17. Mėgstamiausia spalva: Juoda, žalia ir raudona. 18. Nėmėgstamiausia spalva: Rožinė. 19. Mėgstamiausia/-os pamoka/-os: Lietuvių, anglų, vokiečių kalbos, muzika, istorija, kūno kultūra ir technologijos. 20. Nėmėgstamiausia/-os pamoka/-os: Dailė. 21. Mėgstamiausia knyga: Nežinau. Yra daug tokių, kurias galiu skaityti begalybę kartų. 22. Nėmėsgtamiausia knyga: Man visos knygos savotiškai geros, tad nemėgstamiausios neturiu. 22. Broliai, sesės: Nėra. 23. Labai mėgstu...: Nusišnekėti, dirbti su Photohopu, lankytis forumuose, rašyti BLOGą. (Tik žinoma, ne viskas vienu metu xD) 24. Charakteris: Vienareikšmiškai - bjaurus. Užsispyrusi kaip velnias. Bet kartais būnu miela. 25. Visa kita...: Esu narcizas, mėgstantis, kad mane girtų ir gerbtų. :) Mėgstu, kai mane vadina vardu. Ir kitus stengiuosi vardais vadinti. Na, kaip ir viskas. | |
|
Meidy. Varliukas
Pranešimų skaičius : 88 Tikras vardas. : Monika. Amžius, Klasė. : 9m,4a. Registration date : 2008-09-14
| Temos pavadinimas: Re: Apie šiek tiek pasipūtusį narcizą. T.y. apie Ji. Pir. 09 15, 2008 3:28 pm | |
| | |
|
Ji. Bitutė/-ukas
Pranešimų skaičius : 16 Tikras vardas. : Gintarė Amžius, Klasė. : 13 m., 7b Registration date : 2008-09-14
| Temos pavadinimas: Re: Apie šiek tiek pasipūtusį narcizą. T.y. apie Ji. Pir. 09 15, 2008 4:47 pm | |
| | |
|
Cyklas. Administratorius/-ė
Pranešimų skaičius : 245 Tikras vardas. : Dovydas Amžius, Klasė. : 11, 6a Miestas. : Daugai, Alytaus rajonas. Registration date : 2008-06-14
| Temos pavadinimas: Re: Apie šiek tiek pasipūtusį narcizą. T.y. apie Ji. Št. 09 20, 2008 8:57 am | |
| Įdomi asmenybė ;].
Malonu ;D | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Apie šiek tiek pasipūtusį narcizą. T.y. apie Ji. | |
| |
|